دستور العمل های دسر بدون قند
اگر تنها یک ماده غذایی در جهان وجود دارد که برای سلامتی باید از زندگی خارج شود، آن قند فرآوری شده است. سفید یا قهوه ای بودن مهم نیست. مانند مواد مخدر، شکر با تحریک مغز، اعتیادآور است و میل به خوردن بیشتر حتی در حین خوردن را ایجاد می کند.
پیری را تسریع می کند. باعث ایجاد چربی در ناحیه شکم می شود. خطر مقاومت به انسولین و دیابت را افزایش می دهد. در حالی که سالها تصور می شد که غذاهای چرب باعث کلسترول، تری گلیسیرید و بیماری های قلبی می شوند، تحقیقات اخیر نشان می دهد که قند عامل اصلی این بیماری ها است.
چرا باید از مصرف قند های فراوری شده پرهیز کنیم؟
دلایل بسیار مهمی برای ترک مصرف قند وجود دارد. اما این بدان معنا نیست که باید از مصرف قند در دسر خودداری کنید. در اینجا ۳ دستور العمل دسر بدون قند وجود دارد که هم هوس شیرین شما را برآورده می کند و هم سلامت شما را تامین می کند.
تقریباً زمان آن رسیده است که کدو تنبل و انار غرفه های بازار را رنگ آمیزی کنند. اگرچه کدو تنبل حاوی کالری بسیار کمی است، اما به دلیل داشتن فیبر، شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد.
همچنین بتاکاروتن موجود در آن نه تنها بدن را در برابر سرطان محافظت می کند، بلکه در برابر چین و چروک پوست نیز مثر است. این مورد حتی یکی از غنی ترین مواد غذایی از نظر ویتامین A است. که برای سلامت چشم مهم است. آیا بعد از یک تمرین سخت باید عضلات خود را شل کرده و تعادل الکترولیت بدن خود را بازیابی کنید؟
یک فنجان کدو تنبل پخته حتی بیشتر از موز حاوی پتاسیم است. می توانید همراه با کدوتنبل از تعدادی گردو نیزاستفاده کنید. گردو سهم بسزایی در تامین نیازهای بدن شما به امگا ۳، اسیدهای ALA ، ملاتونین، مس، منگنز و ویتامین E دارد.
این دستور غذا، که می توانید آن را به راحتی تهیه کنید، هم نیاز به قند شما را برآورده می کند و هم باعث افزایش سلامتی شما می شود.
۲ ورقه کدو متوسط
نصف لیوان گردو
۳ عدد خرما بزرگ متوسط
نصف لیوان انار
دارچین اختیاری
خرما را در آب خیس کنید تا نرم شود. می توانید شب قبل بگذارید، در غیر این صورت چند ساعت کافی است. فر را با دمای ۱۶۰ درجه گرم کنید. کدوها را روی کاغذ روغنی چرب نشده بپزید. بعد از ۱۵ دقیقه کدو تنبل را بچرخانید. پوسته های خرما را جدا کنید گردوها را خرد کنید. گردو، خرما و ورقه های کدو تنبل پخته را با یکدیگر مخلوط کرده و بگذارید بجوشد تا پوره شود. در صورت تمایل می توانید مقدار کمی دارچین نیز به آن اضافه کنید. مخلوط را در یک ظرف پخت بریزید و ۱۵ دقیقه دیگر بپزید. وقتی آن را از فر بیرون آوردید، روی آن انار بپاشید و از آن لذت ببرید.
آیا هوس شیرینی می کنید و فقط ۵ دقیقه زمان دارید؟ این دستور مخصوص شماست.
۱ عدد انجیر سیاه رسیده
۲ قاشق چایخوری پنیر بدون نمک یا کشک شیرین
۱ عدد گردوی تازه یا خشک
انجیرها را بشویید و پوست بگیرید و از وسط نصف کنید. روی هر تکه یک قاشق چایخوری پنیر یا کشک شیرین بگذارید. گردو را روی پنیر بگذارید. اگر می خواهید شیرین تر شود، می توانید قبل از افزودن گردو، کمی عسل روی پنیر بریزید.
این براونی آن براونی قهوه ای نیست که می شناسید!
به دلیل سیب زمینی شیرین و کاکائو خام، هم فوق العاده خوشمزه است و هم بمب آنتی اکسیدانی است.
کاکائو خام فرآوری نشده یک فوق غذای بسیار مفید است. روحیه را بالا می برد، گردش خون را تنظیم می کند، فشار خون را کاهش می دهد. این ماده در برابر آسیب و التهاب سلولی موثر است. زیرا ذخیره آنتی اکسیدان است. می توانید آن را از گیاهان داران، بازارهای ارگانیک یا اینترنت تهیه کنید.
– ۳ عدد سیب زمینی شیرین متوسط
– ۵ عدد نخل بزرگ
– ۴ قاشق غذاخوری پودر کاکائو خام فرآوری نشده
– ۱ عدد نمک
– ۲/۳ فنجان آرد بادام
– ½ فنجان آرد گندم سیاه یا آرد برنج قهوه ای
فر را با دمای ۱۹۰ درجه گرم کنید. سیب زمینی های شیرین را پوست بگیرید. آنها را به مکعب های بزرگ برش دهید و بخارپز کنید تا نرم شوند. هسته خرما را بردارید. سیب زمینی شیرین و خرما را له کنید. تمام مواد دیگر را در یک کاسه جداگانه مخلوط کنید. سیب زمینی شیرین و پوره خرما را به سایر مواد اضافه کنید. با یک قاشق خوب مخلوط کنید. روی ظرف پخت خود را با کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط را داخل آن بریزید. به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه بپزید. با یک خلال دندان بررسی کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد. کار تمام است. آن را از فر خارج کرده و منتظر بمانید تا سرد شود.
لطفا نظرات و انتقادات خود را در خصوص موضوع: فوق برای ما ارسال کنید!
می توانید با کلیک بر روی متن اینجا به سایر موضوعات ما در خصوص تندرستی، سلامتی و روانشناسی دسترسی داشته باشید.
منابع:
ترجمه شده از سایت: ccnturk