تغذیهتندرستی و سلامتی

آیا ممکن است به گلوتن حساسیت داشته باشید؟

نفخ، یبوست، خستگی مداوم، اگزما، آکنه، احتقان بینی، سردرد، گرفتگی عضلات، دردهای مفصلی، تغییرات خلقی و مواردی دیگر، دلیل همه این مشکلات ممکن است گلوتن باشد.

آیا بعد از خوردن پیتزا یا ماکارونی احساس می کنید که وزن شما افزایش و انرژی شما کاهش می یابد؟ حدود ۲۰ میلیون نفر در ایالات متحده می گویند که پس از مصرف گلوتن احساس ناراحتی می کنند. و سعی می کنند Gluten را از رژیم غذایی خود حذف کنند. اخیراً، مصرف غذای بدون گلوتن در بسیاری از کشورها، به ویژه در ایالات متحده، افزایش چشمگیری داشته است. دلیل اصلی، افزایش افزایش آگاهی از حساسیت به گلوتن است.

بنابراین Gluten چیست؟ Gluten پروتئینی است که در غلات مانند گندم، جو، چاودار و بلغور یافت می شود. نام آن از کلمه “چسب” به معنی چسبنده گرفته شده است. حالت کشسانی به خمیر می دهد. نان، پیتزا، کیک و کوکی ها به لطف گلوتن پف می کنند.

علائم حساسیت:

علائم حساسیت به گلوتن

بیماران سلیاک مبتلا به اختلال گوارشی ژنتیکی قطعاً نباید Gluten مصرف کنند. زیرا Gluten باعث آسیب جدی به روده کوچک می شود. سلیاک یک بیماری نادر است، اما حساسیت به Gluten یا حساسیت به گندم با علائم مشابه بسیار شایع تر است. بیماری سلیاک را می توان با آزمایشات پزشکی تشخیص داد. با این حال، تشخیص حساسیت به Gluten و حساسیت به گندم دشوار است. در مورد علائم آن:

– نفخ
– اسهال
– یبوست
– خستگی
– بیماریهای پوستی مانند اگزما
– آکنه
– احتقان بینی ، آبریزش بینی
– سردرد
– گرفتگی عضلات ، دردهای مفصلی
– عدم تحمل روحیه

آیا حساسیت به گلوتن خیالی است؟

آیا حساسیت به گلوتن خیالی است؟

در سال های اخیر، تعداد زیادی از انسان ها با حذف گلوتن از رژیم غذایی خود از شر این بیماری ها رهایی یافته و با خوردن غذا های فاقد گلوتن احساس بهتری دارند. از سوی دیگر، کسانی هستند که حساسیت گلوتن را مسخره می کنند. و ادعا می کنند که این فقط یک اختلال ایجاد شده در مغز و یک تفکر منفی گرایانه است. بحث در جامعه پزشکی در مورد اینکه آیا واقعاً حساسیت به گلوتن وجود دارد، منجر به تحقیقات جدیدی در این زمینه شده است.

نتایج تحقیقات این حساسیت را تایید می کند!

یک مطالعه تازه تکمیل شده توسط دانشگاه کلمبیا در نیویورک واقعیت حساسیت به گلوتن را تایید می کند. ۴۰ بزرگسال سالم، ۴۰ فرد مبتلا به بیماری سلیاک و حساسیت گندم نمونه روده و نمونه خون گرفته شده. علاوه بر این، گروه دیگری از ۲۰ نفر که معتقد بودند حساسیت به گندم دارند و به مدت ۶ ماه بدون گلوتن بوده اند. در این مطالعه شرکت کردند. به منظور مشاهده اثرات رژیم غذایی بدون گلوتن ، تغییرات فلور خون و روده قبل و بعد از رژیم غذایی بدون گلوتن مورد بررسی قرار گرفت.

در مورد نتایج افراد مبتلا به سندرم روده، نشتی باکتری ها و میکروب های روده به خون را تجربه کردند. علاوه بر این، نتایج بیوپسی روده مشخص کرده که آسیب سلولهای اپیتلیال در بیماران سلیاک در افرادی که حساسیت به گندم دارند نیز مشاهده شده است. خبر خوب این است که افرادی که به مدت ۶ ماه فاقد گلوتن بوده اند، بهبود چشمگیری در التهاب و آسیب سلولی در بدن خود مشاهده کرده اند.

چگونه می توانید حساسیت به گلوتن را تشخیص دهید؟

چگونه می توانید در مورد حساسیت به گلوتن توضیح دهید؟

با آزمایشاتی که پزشک انجام می دهد. می توان پی برد که آیا شما مبتلا به بیماری سلیاک هستید یا خیر. اگرچه آزمایشات عدم تحمل غذایی برای حساسیت به گلوتن انجام می شود. اما هیچ آزمایشی وجود ندارد که ۱۰۰٪ نتایج قابل اعتماد را ارائه دهد.

بهترین راه برای اطلاع از حساسیت به گلوتن این است که مشاهده کنید آیا هنگام خوردن غذای بدون گلوتن به مدت ۲۱-۶۰ روز و سپس مصرف مجدد غذاهای حاوی گلوتن، ناراحتی شما باز می گردد.

اگر ۲۱ یا ۶۰ روز رژیم بدون گلوتن دارید. اگر برنامه را دنبال می کنید. محصولات گندم را در اولین مرحله بعد از برنامه امتحان نکنید. با سایر غذاهای حاوی گلوتن مانند جو، چاودار و جو دوسر شروع کنید. اگر با این غذاها مشکلی ندارید، بعد از ۳-۴ روز گندم را امتحان کنید. اگر هنگام مصرف گندم ناراحتی شما دوباره شروع شود. می فهمید که فقط به گندم حساس هستید. نه به همه غذاهای حاوی گلوتن.

مزایا و توصیه های رژیم بدون گلوتن

مزایا و توصیه های رژیم بدون گلوتن

این یک واقعیت است که با حذف گلوتن از رژیم غذایی می توان مزایای قابل توجهی را مشاهده کرد. تجربه شخصی من این است که پس از شروع رژیم بدون گلوتن، انرژی من به میزان قابل توجهی افزایش یافت. هضم غذا بهبود یافت و وزنم به حدی رسید که می خواستم.

غذاهایی که حاوی مقادیر بالایی گلوتن هستند عمدتا کربوهیدراتهای ساده و غذاهای حاوی قند بالا هستند. که به سرعت قند خون را بالا می برد. و باعث می شوند سریعتر گرسنه شوید. در حقیقت، حتی اگر به گلوتن حساسیت ندارید. حذف دانه های حاوی گلوتن مانند آرد گندم فرآوری شده یک گام بسیار مثبت برای سلامتی شما است.

گلوتن در بسیاری از غذاها وجود دارد. بسیاری از محصولات آماده بدون گلوتن حاوی مقدار زیادی قند یا چربی برای حفظ طعم هستند. علاوه بر این، این خطر وجود دارد که نتوانید نیازهای خود مانند فیبر کافی، آهن، ویتامین B و اسید فولیک را در رژیم غذایی بدون گلوتن برآورده کنید. سبک رژیم غذایی بدون گلوتن در واقع استفاده از غذاهایی مانند میوه، سبزیجات، آجیل، بادام، حبوبات و برنج قهوه ای بدون گلوتن طبیعی وکینوا است. که می توانند جایگزین گندم فراوری شده باشند.

لطفا نظرات و انتقادات خود را در خصوص موضوع: فوق برای ما ارسال کنید!

می توانید با کلیک بر روی متن اینجا به سایر موضوعات ما در خصوص تندرستی، سلامتی و روانشناسی دسترسی داشته باشید.

منابع:

ترجمه شده از سایت: ccnturk

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا

در خبرنامه ما عضو شوید.

آخرین مطالب و آموزش ها رو سریعتر از بقیه در ایمیلتان دریافت کنید.