راهنمای نهایی خرید کانسیلر خوب
مقدمه:
همه افراد بهویژه خانمها دوست دارند پوستی بینقص، صاف و سالم داشته باشند. مراقبت از پوست نیاز به بهکارگیری ابزارهای آرایشی – بهداشتی دارد. گاهی مواقع در اثر بیتوجهی به سلامت پوست، اتفاقات ناخواستهای رخ میدهد. مثلاً یک روز قبل از مهمانی جوش یا لک روی صورت، باعث ایجاد استرس و ناراحتی میشود. راهکارهای متفاوتی برای پوشاندن این نقص وجود دارد. مانند مراجعه به کلینیک زیبایی پوست و مو.
یکی از بهترین تکنیکها برای دستیابی سریع و فوری به زیبایی پوست صورت، استفاده از کانسیلر است. اما کانسیلر چیست؟ در این مقاله قصد داریم با تعریف کانسیلر و انواع آن، به شما در خرید یک کانسیلر خوب کمک کنیم.
کانسیلر چیست؟
کانسیلر یکی از پرطرفدارترین و پرکاربردترین محصولات آرایشی است. این محصول در چند سال اخیر به عضو ثابت لوازم آرایشی – بهداشتی پک بانوان تبدیل شده است. از نظر معنی لغوی واژه کانسیلر از Conceal به معنی پوشاندن، مسک کردن و پنهان کردن گرفته شده است. سادهتر اگر بخواهیم بگوییم کانسیلر عیوب و نواقص پوست، لب و دور چشم را به طرز شگفتانگیزی میپوشاند.
کانسیلر در واقع یک ابزار مدرن و امروزی به شکل کرمپودر با غلظت زیاد است. این محصول آرایشی تمام عیوب پوست مثل جای زخم، جوش، قرمزی پوست و سیاهی دور چشم را به طور کامل میپوشاند. هرچند برای رفع مشکلات پوستی خود حتماً باید به پزشک متخصص مراجعه کنید.
کانسیلر یک ابزار موقتی برای ایجاد زیبایی بدون غیرطبیعی کردن آرایش است. این محصول قبل یا بعد از کرمپودر استفاده میشود. طیف وسیعی از کانسیلرها در بازار موجود هستند که برای انواع پوستها مناسبسازی شدهاند. آشنایی با مدلهای متنوع این محصول به شما در انتخاب بهترین کانسیلر کمک شایانی میکند.
انواع کانسیلر
شرکتها و برندهای مختلف تولیدکننده لوازم آرایشی – بهداشتی، کانسیلرها را بر اساس معیارهای تناژ پوست افراد تولید میکنند. برخی از کانسیلرها برای پوشاندن لکههای بارز پوستی عملکرد فوقالعادهای دارند. انواع کانسیلرها طبق ارگونومیک و شکل ظاهری آن به انواع زیر تقسیم میشوند:
۱- کانسیلر کرم: نوعی کانسیلر که به شکل کرم هستند. یعنی میتوان با انگشتان دست یا با استفاده از برس و فرچههای آرایشی، صورت را پوشش داد. این نوع کانسیلر دارای قوام بالایی است. کانسیلر کرم ماندگاری طولانی در طول روز روی پوست صورت دارد. یعنی بعد از چند ساعت خشک، چروکیده و پوستهپوسته نمیشود.
۲- کانسیلر مایع: این نوع کانسیلر مشابه کرمپودر مایع است. با استفاده از پد و اسفنج یا قلم آرایشی میتوان از آنها برای پوششدهی روی پوست صورت بهره برد. برای ایجاد مسک و پوشش روی پوست با کانسیلر مایع، باید مقداری صبر بیشتری داشته باشید. زیرا برخی از انواع کانسیلرهای مایع ترکیب ایده آلی با دیگر لوازم آرایشی ندارند و قبل از خشکشدن روی پوست باید آنها را با کرمپودر ترکیب کرد. بعضی کانسیلرهای مایع و ارزانقیمت ممکن است بعد از چند ساعت روی صورت شما پوستهپوسته شوند.
۳- کانسیلر پودری: یکی از بهترین انواع کانسیلرها، کانسیلر پودری است. این نوع کانسیلر به همراه ابزارهای آرایشی معدنی مورداستفاده قرار میگیرند. کانسیلرهای پودری همانند پودرهای فشرده صورت، در ظروف مخصوص خود فشردهسازی شدهاند. برای رسیدن به میزان قابل قبولی از سطح پوششدهی با کانسیلر پودری، بهتر است با انواع کرمپودرها یا کرمپودر مایع استفاده شوند.
۴- کانسیلر استیکی: کانسیلر استیکی یا ماتیکی که ظاهر آن همانند رژلب جامد است. این نوع کانسیلر، کرممانند بوده و نباید مستقیماً روی پوست صورت استفاده شود. بلکه از پد آرایشی یا انگشتان دست برای استفاده از آن، کمک بگیرید. از خرید کانسیلر استیکی ارزانقیمت بهشدت اجتناب کنید. زیرا ماندگاری زیادی نداشته و باید چند بار در روز از آن استفاده کرده و آرایش خود را تجدید کنید. ناگفته نماند کانسیلر استیکی برای مسافرت بسیار مناسب است. زیرا حمل و گذاشتن آن در کیف دستی بسیار راحت و آسان است.
۵- کانسیلر مدادی: مشابه کانسیلر استیکی است ولی ترکیبات شیمیایی آن بهگونهای است که روی پوست حالت چسبناک ایجاد میکند. مانند خط چشم مدادی استفاده میشود و پوشش متوسطی روی پوست ایجاد میکند. جالب است بدانید کانسیلر مدادی در شرایط آبوهوایی گرم، حالت جامد خود را حفظ میکند.
رنگهای متفاوت کانسیلر و متناسب با تناژ پوست
۱- رنگ سبز: برای مسک کردن و پوششدهی جوش، آکنه و قرمزی پوست مناسب هستند. فقط مقدار کمی روی محل جوش یا آکنه قرار دهید. نیازی به پخش کردن و پوشش کامل صورت با کانسیلر سبزرنگ نیست.
۲- رنگ زرد: کانسیلر زردرنگ برای تمام و انواع مختلف پوست مناسب است. این کانسیلر پوستی صاف، یکدست و بینقص را برای شما به ارمغان میآورد. بهخصوص در اطراف چشمها اگر مقداری تیرگی و سیاهی مشاهده میکنید، با استفاده از کانسیلر زردرنگ بهراحتی مرتفع شده و از بین میرود.
۳- رنگ بنفش: این نوع کانسیلر برای پوشاندن زردی و رنگپریدگی صورت کاربرد دارد. با استفاده از کانسیلر بنفش رنگ، سایهای روی رنگهای زرد و نارنجی پوست ایجاد میشود و آنها را روشنتر میکند.
۴- رنگ نارنجی تا هلویی: این نوع کانسیلر برای پوشاندن پف، تیرگی و چینوچروک دور چشم، لکهای حاصل از نور خورشید و ککومک مناسب است. کانسیلر نارنجی برای افرادی با پوست سبزه کارایی بسیار بالایی دارد.
۵- کانسیلر صورتی: برای مسک کردن و پوشش لکههای بنفش و تیره از کانسیلر صورتی استفاده میشود. افرادی که تیرگی زیر چشم آنها زیاد است، از این نوع کانسیلر استفاده کنند.
۶- کانسیلر بژ: این نوع کانسیلر برای رفع و خنثیسازی سایه حاصل از کانسیلرهای رنگی استفاده میشود. اغلب برای رفع نواقص اولیه پوست مثل لک و منافذ از این نوع کانسیلر استفاده میشود.
۷- کانسیلر سفید یا بیرنگ: اگر هیچگونه لک، جوش و تیرگی روی پوست خود ندارید، از کانسیلر بیرنگ استفاده کنید. این کانسیلر گوشه چشم و ابروها را هایلایت میکند.
راهنمای انتخاب کانسیلر مناسب انواع پوست
برای تهیه یک کانسیلر ابتدا باید پوست خود را بشناسید. زیرا کانسیلر باید با نوع پوستتان سازگار باشد تا قابلیت پوشانندگی بهتری از خود نشان دهد. در ادامه انواع کانسیلر مناسب برای پوستهای خشک و چرب را معرفی میکنیم:
کانسیلر مناسب پوست خشک: کانسیلرهای پودری اثرات خارقالعادهای روی پوستهای خشک دارند. در عوض استفاده از کانسیلر مایع برای پوستهای خشک باعث میشود، پوست حالت تیره و مات پیدا کند. زیرا خشکی پوست را مشخصتر میکند.
کانسیلر مناسب پوست چرب: افرادی که پوست چرب دارند، نباید از کانسیلر کرم و استیکی یا ماتیکی استفاده کنند. زیرا این نوع کانسیلرها منافذ پوست را بسته و آسیب جدی به پوست وارد میکنند. همچنین با این نوع کانسیلرها پوست چرب، چربتر، براقتر و درخشانتر دیده میشود. کانسیلر معمولاً روی پوستهای چرب ماسیده میشود؛ بنابراین روی آن حتماً از کرمپودر استفاده کنید.
بعد از اینکه نوع پوست و کانسیلر مناسب با آن را یافتید، به سراغ انتخاب رنگ متناسب با پوششدهی پوست خود بروید. توجه داشته باشید برای رفع هرکدام از نواقص مثل زیر چشم، دور لب و لکهای صورت بهترین انتخاب را داشته باشید. کانسیلر دور چشم را یک یا دو درجه روشنتر انتخاب کنید. زیرا انتخاب رنگ روشنتر از این مقدار، جلوه غیرطبیعی و نازیبایی به چهره شما میدهد.
نحوه استفاده از کانسیلر
ابتدا باید پوست خود را آماده کنید. با استفاده از یک مرطوبکننده ملایم دور چشم، نواحی جوش و لک و غیره را مرطوب کنید. توصیه میشود افرادی با پوستهای نرمال یا خشک از یک مرطوبکننده سبک با ظاهری مات استفاده کنند.
بعد از آمادهسازی، مقداری کانسیلر را روی انگشت خود گذاشته و روی نواحی تیره، جوش و لک روی پوست خود قرار دهید. بهتر است از پد یا اسفنج آرایشی برای این کار استفاده کنید. سپس بهآرامی کانسیلر را به شکل یکنواخت و یکدست روی تمام پوست صورت خود پخش کنید. نباید بین نواحی آسیبدیده پوست و دیگر نواحی سالم آن، تغییر رنگ و تمایزی وجود داشته باشد.
نکات مهم در مورداستفاده از کانسیلر
قبل از استفاده از کانسیلر، پوست خود را از هرگونه آلودگی پاک کنید. صورت خود را شسته، تمیز و مرطوب کنید.
برای پوششدهی جوش، لک و ککومک روی صورت از کانسیلر استیکی یا ماتیکی استفاده کنید. همچنین استفاده از یک کانسیلر با یک درجه تیرهتر از پوست، آرایش طبیعیتری به صورتتان میدهد. بعد از استفاده از کانسیلر با کرمپودر آرایش خود را تکمیل کنید.
اگر از کانسیلر مات استفاده میکنید، نیاز به استفاده از پودر فیکس ندارید. زیرا پودرهای فیکساتور صورت را خشک کرده و باعث میشوند کانسیلر روی پوست ترک بردارد.
بهغیراز پوستهای خشک، کانسیلر مایع برای تمام پوستها مناسب است. کانسیلر مایع بهترین نوع کانسیلر است و برای انواع دیگر پوستها پوششدهی خوبی ایجاد میکند.
حتماً کانسیلر را با برس یا پد آرایشی استفاده کنید. سپس با کرمپودر، صورت خود را آرایش کنید.
از خرید کانسیلر ارزانقیمت و بیکیفیت خودداری کنید. زیرا آثار ناخوشایند و جبرانناپذیری روی پوست ایجاد میکند.
استفاده زیاد از کانسیلر، پوست را خشک کرده و باعث برجسته شدن نواقص پوستی مانند چینوچروک و ماسیده شدن آن میشود.
جمعبندی
کانسیلر یک محصول آرایشی پرکاربرد است. در سالهای اخیر استفاده از این ابزار آرایشی – بهداشتی بسیار موردتوجه و محبوبیت قرار گرفته است. زیرا نوعی کرمپودر برای پوشاندن عیوب و نواقص پوست صورت محسوب میشود. با استفاده از کانسیلر هرگونه جوش، ککومک و تیرگی اطراف چشم و حتی خطوط اطراف لب بهراحتی و در مدتزمان کم محو و از بین میروند.
کانسیلرها بسیار متنوع و در رنگبندیهای مختلفی تولید و عرضه میشوند. استفاده از یک کانسیلر مناسب با پوستتان شما را از پودر فیکساتور بینیاز میکند. خصوصاً اگر کانسیلر شما تیره باشد.
همچنین شما می توانید با کلیک بر روی متن اینجا به سایر محصولات در سایت ما دسترسی داشته باشید.
لطفا نظرات و انتقادات خود را در خصوص موضوع: کانسیلر خوب چی بخرم؟ برای ما ارسال کنید!