تمام آنچه که باید در مورد قهوه ترک بدانید.

قهوه ترکی که در زمان های دور توسط ترک ها کشف و ابداع شد و یکی از نوشیدنی های سنتی توسط ترک ها در انواع مراسم همچون خواستگاری دختران، اجتماعات خانوادگی و گفت و گو های دوستانه بود.

قهوه ترکی که در زمان های دور توسط ترک ها کشف و ابداع شد. و یکی از نوشیدنی های سنتی توسط ترک ها در انواع مراسم همچون خواستگاری دختران، اجتماعات خانوادگی و گفت و گو های دوستانه بود.

علت شهرت در جهان

قهوه ترک طعم، بو، کف و دسر های مخصوص به خود را داشت. از این رو به یک سنت و اسم خاصی در جهان تبدیل شد. همگان قهوه ترک را بعنوان انرژی زا، تحریک کننده و هوشیار کننده می شناسند.

خود ترک ها استفاده از قهوه را حتی برای میزهای افطار ضروری می داندد. زیرا کمک زیادی در هضم غذا به بدن دارد و استفاده مستمر از قهوه ترک بدون شکر برای جلوگیری از اضافه وزن توصیه می شود.

قهوه ترک را می توان با ویژگی هایی همچون چسبنده بودن، معطر بودن، گازدار با رایحه بی نظیر و کف مخصوص و ماندگاری بالا معرفی کرد. حتی رسم است. تا قهوه ترک در فنجان هایی با لبه های نازک سرو شود. تا مدت زمان زیادی گرم تر بماند.

در گذشته بعلت رایج نبودن مواد قندی محلول در آب همچون شکر، با میوه ها و دسر های شیرین همچون خرما سرو می شد. با مرور زمان مکان هایی با نام قهوه خانه شکل گرفت. قهوه خانه های ترک عموما مکان هایی بوند که کتاب ها و نوشته های زیبا در آن خوانده می شد. شطرنج وبازی تخته نرد در تمام ساعات داخل قهوه خانه ها بازی می شد. و شکل جدیدی از فرهنگ هم نشینی را بوجود آورده بود.

این نوشیدنی که قبلا با جوشاندن میوه درخت خرما در شبه جزیره عربستان به دست می آمد به لطف ترک ها به قاره اروپا راه پیدا کرد. با روش های نوین که توسط ترک ها ابداع شده بود. در شیشه ها و ظروف مسی شبیه به گلدان پخته و قهوه ترکی نامگذاری شد.

انواع روش های بوداده کردن و آسیاب

ترک ها قوه را با استفاده از دمای بالا به شکل عجیبی بوداده و خشک می کردند. سپس دانه های قهوه بدست آمده را آسیاب می کردند و می پختند. می توان گفت قهوه ترک قهوه ای است که قابلیت حل شدن در آب با روش جوشاندن عادی را دارد.

بهتر است بدانید: با آسیاب کردن به روش دستی و سنتی بیشتر از روش آسیاب های برقی می توان دانه های قهوه را خرد نمود. اگر خرد کردن دانه ها به روش سنتی برای شما دشوار است. پیشنهاد می گردد از دانه های تازه استفاده کنید. زیرا دانه های قدیمی تر توسط آسیاب های دستی سخت تر خرد می شوند.

روش پخت قهوه ترک سنتی توسط ترک ها

 ترک ها در گذشته قهوه را در داخل ظروف مسی که به شکل گلدان بود توسط خاکستر زغال می پختند. و با طی گذشت سالیان دراز این سنت خود را حفظ نموده اند. و هم اکنون آن را داخل قابلمه هایی مسی بر روی آتشی ملایم و متعادل می پزند.

 

 

 

خروج از نسخه موبایل